_MG_4533.jpg
 

ROSSELLÓ 415

· YEAR: 2015
· LOCATION: BARCELONA
· PROGRAM: RESIDENTIAL
· TYPOLOGY: ARCHITECTURE & INTERIOR DESIGN
· AREA: 35 M2
· STATUS: FINISHED
 


The intervention consisted on the whole ground floor remodelation of a two-storey apartment located in Barcelona. The interior distribution was modified in order to gain amplitude, turning the living room and kitchen areas into an only space. The residual space under the stairs was redesigned and converted into a storage area, which at the same time included a study area.
 

La intervención consistió en la reforma integral de la planta baja de un dúplex en Barcelona. Se modificó la distribución interior de la vivenda para ganar amplitud, convirtiendo la cocina y el salón en un único espacio. Además, se rediseñó el espacio bajo la escalera con el fin de ganar espacio de almacenaje y tener una pequeña zona de estudio.