IMG_7473.jpg
1_IMAGEN-RECINTO.jpg
_MG_7530.jpg
_MG_7536.jpg
 

DEW TOUR AM SERIES

· YEAR: 2017
· LOCATION: MOLL DE LA MARINA, BARCELONA
· PROGRAM: ACTION SPORTS EVENT
· TYPOLOGY: EVENT & EPHEMERAL
· AREA: 4.200 M2
· STATUS: FINISHED
· CLIENT: SEVENMILA/PEPSICO
· COLLABORATIONS: 
     
· CALIFORNIA SKATEPARKS. Park Design & Construction
        www.californiaskateparkseurope.com
 
     ·  UNGRAVITY FREESTYLE COMPANY. Spectators Park Design &                 Construction
        ungravityboard.com
      · XAVI GOLANO. Graphic Design & Venue Look
        www.behance.net/xavigola


[EN]

Skateboarding is huge in Barcelona and that's why Mountain Dew decided to bring here their biggest skateboarding event in Europe, the Dew Tour AM Series, after two editions in Amsterdam. 

The location is key here. The Moll de la Marina, with its views over the sea is one of the jewels of the city. The event’s heart here is a 800m2 skatepark built by California Skateparks with bleacher seats for 750 spectators and hospitality and technical areas with the best view over the course. There are also open parks for spectators, sponsor booths and the main welcome area, the Dew Experience Plaza.

As site planners, our role at Dew Tour AM Series is to create a general venue layout that generates the most exciting competition vibes and that also takes advantage of the stunning views over the Barceloneta Beach.

------

[CAT]

L’skateboarding és tot un moviment cultural a Barcelona i és per això que Mountain Dew va decidir portar aquí el seu major esdeveniment d’skate a Europa, el Dew Tour AM Series, després de dues edicions a Àmsterdam.

La ubicació és clau. El Moll de la Marina, amb les seves vistes sobre el mar, és una de les joies de la ciutat. El cor de l’esdeveniment és un skatepark de 800m2 construït per California Skateparks, amb seients a les grades per a més de 750 espectadors, zona d’hospitalitat i àrees tècniques amb la millor vista sobre la competició. A més, el recinte ofereix skateparks oberts a l’ús dels espectadors, stands de patrocinadors i l’àrea de benvinguda principal, la Dew Exprience Plaza.

Com a site planners, el nostre paper a Dew Tour AM Series és plantejar un recinte que acompanyi l’emocionant experiència de l’espectador i que tregui partit de les impresionants vistes sobre la platja de  la Barceloneta.

------

[ES]

El skateboarding es todo un movimiento cultural en Barcelona y es por eso que Mountain Dew decidió traer aquí su mayor evento de skate en Europa, el Dew Tour AM Series, después de dos ediciones en Amsterdam.

La ubicación es clave. El Moll de la Marina, con sus vistas sobre el mar es una de las joyas de la ciudad. El corazón del evento es un skatepark de 800m2 construido por California Skateparks con asientos en las gradas para más de 750 espectadores, zona de hospitalidad y áreas técnicas con la mejor vista sobre la competición. Además, el recinto ofrece skateparks abiertos al uso de los espectadores, stands de patrocinadores y el área de bienvenida principal, Dew Experience Plaza.

Como site planners, nuestro papel en Dew Tour AM Series es plantear un recinto que acompañe la emocionante experiencia del espectador y saque partido de las impresionantes vistas sobre la playa de la Barceloneta.