1.jpg
2.jpg
3.jpg
5.jpg
 

ROXY #RUNSUPYOGA

· YEAR: 2015
· LOCATION: PLATJA DE LA BARCELONETA (BARCELONA)
· PROGRAM: YOGA MASTERCLASS
· TYPOLOGY: EVENT & EPHEMERAL
· AREA: 15.000 M2 (YOGA SESSION)
· STATUS: FINISHED
· CLIENT: SEVENMILA/ROXY
· COLLABORATIONS: 
     
· JULIETA AGERO. Graphic Design & Venue Look


[EN]

In 2015, ROXY launched the ROXY RUNSUPYOGA movement boasting over 16,000 participants in 18 countries – a global community of girls coming together to exercise their right to have fun–. In Barcelona, the event featured a massive yoga session, a running event and a Paddle Surf competition.

The icing on the cake was the creation of a yoga session for 1,500 girls forming a huge logo of the brand, generating an image captured by an helicopter and that would go around the world becoming the kick-off of the event at the international level.

Nouon developed the implementation of the event in the city and also the detailed design of the layout of mats for the yoga session and the coordination of its production.

-----

[CAT]

El 2015, Roxy va llançar el moviment ROXY SUNSUPYOGA que compta amb més de 16.000 participants en 18 països: una comunitat global de noies que s’uneixen per exercir el seu dret a la diversió. A Barcelona, l’esdeveniment desplegava en un dia complet una sessió multitudinària de ioga, una cursa de running i una competició de Paddle Surf.

La cirereta del pastís de l’esdeveniment va ser a disposició d’una sessió de ioga per a 1.500 noies formant un colossal logo de la marca, generant una imatge captada per un helicòpter i que donaria la volta al món convertint-se en el tret de sortida de l’esdeveniment a nivell internacional.

Nouon va desenvolupar la implantació de l’esdeveniment a la ciutat i també el disseny en detall de la disposició de mats per a la sessió de ioga i la coordinació del seu muntatge.

------

[ES]

En 2015, ROXY lanzó el movimiento ROXY RUNSUPYOGA que cuenta con más de 16.000 participantes en 18 países: una comunidad global de niñas que se unen para ejercer su derecho a la diversión. En Barcelona, el evento desplegaba en un completo día, una sesión multitudinaria de yoga, una cursa de running y una competición de Paddle Surf. 

La guinda del evento fue la disposición de una sesión de yoga para 1.500 chicas formando un colosal logo de la marca, generando una imagen captada por un helicóptero y que daría la vuelta al mundo convirtiéndose en el pistoletazo de salida del evento a nivel internacional.

Nouon desarrolló la implantación del evento en la ciudad y también el diseño en detalle de la disposición de mats para la sesión de yoga y la coordinación de su montaje.