Gradas 1.jpg
Celosia Sala 1.jpg
Entrada Videowall.jpg
01.jpg
Taquillas y Sala.jpg
Sala Reuniones 2.jpg
Sala Reuniones 3.jpg
10.jpg
Sala Trabajo.jpg
Pasillo Cocina.jpg
Cocina.jpg
12.jpg
05.jpg
Patio.jpg
Pano.jpg
07.jpg
08.jpg
14.jpg
15.jpg
Diagrames CIRCULACIONS.jpg
Diagrames AREAS.jpg
Diagrames 35P.jpg
key experiences.jpg
PROPOSTA.jpg
 

VERSE

· YEAR: 2017
· LOCATION: PLAÇA DE CATALUNYA, BARCELONA
· PROGRAM: OFFICE
· TYPOLOGY: ARCHITECTURE & INTERIOR DESIGN
· AREA: 600 M2
· STATUS: FINISHED
· CLIENT: VERSE
· COLLABORATIONS: 
       ·  RESKATE STUDIO. Anamorphic lettering
          www.reskatestudio.com
        · JAVIER DE RIBA. Floor pattern
          www.javierderiba.com
         · INDECOSA EUROPE. Construction / Production


[EN]

Verse's start-up new headquarters are located in Plaça Catalunya, in the heart of Barcelona. The intervention consisted on a total remodelation, creating open workspaces organised around a central courtyard. 

A big videowall placed on the backside of a storage piece of furniture welcomes us, shaping the reception and waiting areas. We realize about the spaciousness of the office in all its scope from the very first moment we get inside, thanks to its open space nature.  

The work area is set on the northwestern zone, which is the one with outstanding views. The meeting rooms, represented by wood and glass boxes, help both to organise the space and to create the different  subareas in the office.

A multifunctional role is given to the remaining areas, such as the space occupied by the grandstand, having the possibility to hold an informal meeting, to make a presentation or to become a chill area.

A part from being the circulation generator core, the courtyard is filled with vegetation becoming the office's lung. It is closely related to leisure activities. 

The use of materials such as wood and carpet provides warmth, counteracting with the industrial look given by visible systems and structure and its materials bareness.

-----

[CAT]

Les noves oficines  de l'start-up Verse s'ubiquen a Plaça Catalunya, en ple centre de Barcelona. La intervenció va consistir en la reforma integral de l'espai, creant zones de treball obertes organitzades perimetralment al voltant del pati central. 

Un gran videowall col.locat a la part posterior d'un moble d'emmagatzematge ens dóna la benvinguda, configurant la zona de recepció i espera. Des del moment que entrem, percebem l'amplitud de l'oficina en tota la seva magnitud, gràcies al caràcter diàfan de l'espai.

La zona de treball s'ubica a la zona nord-oest, que és la que disposa d'unes vistes més privilegiades. Les sales de reunions, unes caixes de fusta i vidre, ajuden a estructurar l'espai, al mateix temps que generen les diferents subzones de treball.

A la resta de zones se'ls hi dóna un trractament polivalent i multifuncional, podent acollir desde una reunió de tipus més informal fins a convertir-se en una zona de descans o fins i tot en una zona per fer presentacions/projeccions, com és el cas de l'espai format per les grades. 

El pati, a més de ser un element que organitza la circulació a través de l'oficina, s'omple de vegetació esdevenint un element de respir dins de l'oficina. Al mateix temps, està estretament lligat a les activitats d'oci. 

L'ús de materials com ara la fusta i la moqueta aporta calidesa, contrarrestant amb l'aspecte industrial proporcionat per les instal.lacions i estructura vistes del sostre i l'austeritat dels seus materials.
 

-----

[ES]

Las nuevas oficinas de la start-up Verse se ubican en Plaza Cataluña, en pleno centro de Barcelona. La intervención consistió en la reforma integral del espacio, creando zonas de trabajo abiertas organizadas perimetralmente alrededor del patio central.

Un gran videowall colocado en la parte trasera de un mueble de almacenaje nos da la bienvenida, configurando la zona de recepción y espera. Desde el momento que entramos, percibimos la amplitud de la oficina en toda su magnitud, gracias al carácter diáfano del espacio.

La zona de trabajo se ubica en la zona noroeste, que es la que dispone de unas vistas más privilegiadas. Las salas de reuniones, unas cajas de madera y cristal, ayudan a estructurar el espacio, al mismo tiempo que generan las distintas subzonas de trabajo.  

Al resto de zonas se les da un tratamiento polivalente y multifuncional, pudiendo acoger desde una reunión de tipo más informal hasta convertirse en una zona de descanso o incluso en una zona de presentaciones/proyecciones , como es el caso del espacio formado por las gradas. 

El patio, además de ser el elemento que organiza la circulación a través de la oficina, se llena de vegetación para convertirse en un elemento de respiro dentro de la oficina. A su vez, está estrechamente ligado con las actividades de ocio. 

El uso de materiales como la madera y la moqueta aporta calidez, contrarrestando con el aspecto industrial proporcionado por las instalaciones y estructura vistas del techo y la austeridad de sus materiales.